Badkamer

Badkamerrenovatie

De badkamer is veelal een plaats waar je tot rust wil komen. Bij SV Vloeren zorgen we ervoor dat de badkamerrenovatie perfect aanleunt bij de vooropgestelde noden van de klant. Bekijk hier onze badkamerrenovaties. Voor meer referenties betreffende het renoveren van badkamers aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Terras

Aanleg terras

Een terras is een uitbreiding van je huis en het is daarom ook heel belangrijk dat je terras mooi aangelegd is. Bekijk hier foto’s van de aanleg van enkele terrassen van SV Vloeren. Voor meer referenties betreffende de aanleg van een terras aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Vloeren

Vloeren

We hoeven het u waarschijnlijk niet te zeggen, maar een vloer is een heel belangrijk onderdeel van uw huis en vloeren is een kunst. Als de vloer mooi (waterpas, recht,…) ligt dan heb je later minder problemen om uw huis in te richten. SV Vloeren wil u hier graag bij helpen. Neem contact met ons […]

Renovatie

Algemene renovatie

Gaat u uw huis verbouwen of renoveren?  Bij SV Vloeren kan je terecht voor het betegelen van je keuken, de renovatie van je trap en nog veel meer. Tip: Ga vooraf na voor welke werken u een premie kunt aanvragen en wat de voorwaarden zijn. Meer informatie hierover vindt u op https://www.premiezoeker.be/

Vijver

Aanleg vijver

De aanleg van een vijver betekent een meerwaarde voor je huis. Bij SV Vloeren kunnen we ook de aanleg van uw vijver voor u tot in de puntjes verzorgen. Bekijk hier enkele realisaties.